Εργομετρικό τμήμα

Τι είναι η εργομετρία

Εργομετρία είναι η αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης του ανθρώπινου οργανισμού κατά την διάρκεια της άσκησης.

Με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, τον οποίο διαθέτουμε, εκτιμάμε και αξιολογούμε την φυσική κατάσταση του ασκούμενου.

Στην συνέχεια έχοντας πλήρη εικόνα, του δίνουμε τις απαιτούμενες οδηγίες, στοχεύοντας στη μέγιστη απόδοση του!

Ζητήστε μία δωρεάν συνεδρία

Ελάτε στα γραφεία μας για μια πρώτη γνωριμία εκτίμησης και συμβουλευτικής

Δείτε τον εξοπλισμό μας

Fitmate Pro

Το Fitmate Pro είναι ένα επιτραπέζιο σύστημα Μέτρησης Βασικού Μεταβολισμού και Αξιολόγησης Φυσικής Κατάστασης. Είναι σχεδιασμένο για την λειτουργική αποτίμηση των μελών του γυμναστηρίου / αθλητών / υγειών ατόμων / ασθενών που επιθυμούν να έχουν μία ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη εικόνα της φυσικής τους κατάστασης και ευεξίας. Το Fitmate Pro παρέχει, επίσης, εξατομικευμένες συμβουλές διατροφής και άσκησης βασισμένες στις πιο έγκυρες επιστημονικές οδηγίες και διαθέτει μία σειρά από χαρακτηριστικά τα οποία είναι θεμελιώδη για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διατροφής, ελέγχου βάρους και μεταβολικών διαταραχών γενικότερα. Είναι το μοναδικό το οποίο έχει την δυνατότητα αναβαθμίσεων στο firmware της συσκευής.

Ανάλυση Σύστασης Σώματος/Ζυγός Tanita DC 360

Διαθέτοντας τεχνολογία BIA δύο συχνοτήτων, η Tanita DC-360 παρέχει πλήρη ανάλυση της σύστασης του σώματος σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως στην ευανάγνωστη οθόνη LCD και ο ενσωματωμένος εκτυπωτής εκτυπώνει αυτόματα τις μετρήσεις της σύστασης του σώματος. Η στιβαρή, χαμηλή πλατφόρμα παρέχει πρόσθετη σταθερότητα στον εξεταζόμενο. Για μεγάλη συλλογή δεδομένων και μεταφορά, όλα τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν στην κάρτα SD για μελλοντική χρήση.

Δερματοπτυχόμετρο - Harpenden

Το δερματοπτυχόμετρο Harpenden είναι ένα όργανο ακριβείας, σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται για μετρήσεις λίπους στην επιφάνεια του δέρματος (από το οποίο εκτιμάται το σωματικό λίπος)

Φορητό Αναστημόμετρο Tanita HR001

Το αναστημόμετρο Tanita HR-001 με βάρος μόλις 3.2kg είναι το πλέον κατάλληλο για χρήση στο πεδίο

Κουτί ευλυγισίας

Το λεγόμενο και sit από reach. Μια διαδικασία που δείχνει την ελαστικότητα και την ευλυγισία των κάτω άκρων. Ελέγχονται οι μυς, αλλά και οι τένοντες. Ο ασκούμενος κάθεται σε ίσια επιφάνεια με τα πόδια τεντωμένα μπροστά του. Σκύβει και μετριέται το που φτάνουν τα χέρια του σε σχέση με τα πόδια του. Ο μέσος όρος για τους άνδρες είναι το 0-5 εκατοστά, αν δηλαδή τα δάχτυλα των χεριών φτάνουν τα δάχτυλα των ποδιών είναι κάτι φυσιολογικό.