Διαιτολογικό τμήμα

...προσωρινά μη διαθέσιμη υπηρεσία.

Ειδική Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Το ERGO-FITNESS διαθέτει ξεχωριστό διατροφολογικό τμήμα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα συχνότερα περιστατικά των πελατών μας.

Αδυνάτισμα - Πάχυνση

Απευθύνεται σε άτομο που είτε θέλουν να χάσουν είτε να πάρουν σωματικό βάρος.

Ακολουθώντας το πρότυπο της μεσογειακής διατροφής (αποτελείται από πολλούς υδατάνθρακες και φυτικές ίνες (δημητριακά, λαχανικά, όσπρια και φρούτα) καθώς και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα ελαιόλαδο), και προσαρμόζοντας τη διατροφή πάνω στις ανάγκες σας, σας βοηθάμε να επιτύχετε το στόχο σας πάντα με ασφαλή και υγιή τρόπο, έχοντας μακροπρόθεσμη διατήρηση του στόχου σας αποφεύγοντας τις στερητικές δίαιτες.

diaita-adinatisma-diatrofi-3
diaita--diatrofi-3

Ειδικά Θέματα Κλινικής Διατροφής (Καρδιαγγειακά, υπέρταση,υψηλή χοληστερόλη, γαστρεντερικά κ.τ.λ)

Αν πάσχετε από ασθένειες που χρίζουν διαιτολογικής αντιμετώπισης όπως διαβήτης, κοιλιοκάκη, κλπ, τότε μια εξειδικευμένη διατροφή θα σας βοηθήσει στην ανακούφιση ή ακόμη και εξάλειψη της νόσου μαζί με την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή από το γιατρό.

Απευθύνεται σε άτομα που ήδη πάσχουν από αυτές της ασθένειες και θέλουν μέσω της εξειδικευμένης για κάθε νόσο διατροφής να μειώσουν τα συμπτώματα της, αλλά και σε άτομα που θέλουν να προλάβουν την εμφάνιση ασθενειών που οφείλονται σε μια κακή και μη ισορροπημένη διατροφή.

Ειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή για μεγιστοποίηση της απόδοσης

Απευθύνεται σε επαγγελματίες αθλητές που θέλουν να αυξήσουν την αθλητική τους απόδοση. 

Η άσκηση όσο και η διατροφή αποτελούν εξίσου σημαντικούς παράγοντες όταν ο αθλούμενος στοχεύει στη μεγιστοποίηση της αθλητικής του απόδοσης.

Στο ΕRGO-FITNESS χρησιμοποιώντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο διαιτολόγιο βασισμένο στις προσωπικές σας ανάγκες, σας βοηθάμε να επιτύχετε το στόχο σας!

kisspng-stock-photography-running-sport-royalty-free-running-man-5ac5f14f0df399
pregnat-mother-diet-2

Διατροφή την περίοδο της Εγκυμοσύνης - Θηλασμού

Η συγκεκριμένη διατροφή απευθύνεται στις εγκύους γυναίκες  και στις θηλάζουσες μητέρες αλλά και στις γυναίκες που έχουν σκοπό να γίνουν μέλλουσες μητέρες.

Για γυναίκες που θέλουν να έχουν ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής αποφεύγοντας τις υπερβολές ενώ παράλληλα να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για εκείνες και τα βρέφοι τους.

Επίσης οι γυναίκες που σκοπεύουν να μείνουν έγκυες μπορούν να επισκεφτούν την διαιτολόγο του ΕRGO-FITNESS  έτσι ώστε με τον ερχομό του μωρού, να έχουν εξαλειφθεί οι τυχόν ελλείψεις σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.