Η επιστημονική ομάδα μας

Ηλίας Κόκκορης

Αθλητικός Επιστήμονας

Είμαι υποψήφιος Διδάκτωρ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,στην σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής κ Αθλητισμού. Έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 

Ολοκλήρωσα με άριστα την ειδικότητα του Ποδοσφαίρου. Συνέχισα τις Μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στην κατεύθυνση της αθλητικής διατροφής. 

Οι διατροφικές μου ανησυχίες όμως δεν σταμάτησαν εκεί και προχώρησα στην απόκτηση του Advanced Professional Diploma In Nutrition Sciences του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε συνεργασία με το Scottish Qualifications Authority.Επίσης παρακολούθησα και ολοκλήρωσα το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Exercise for Health του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 

Κλείνοντας ασχολούμαι με τη διαιτησία στο άθλημα του ποδοσφαίρου. 

ΣΤΟ ERGOFITNESS ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 

Η μέτρηση και η αξιολόγηση: 
• φυσικής κατάστασης 
• αερόβιας ικανότητας 
• αναερόβιας ικανότητας 
• ταχύτητας 
• εκρηκτικότητας 
• ευλυγισίας 
• και σωματικού λίπους μέσω δερματοπτυχών

Ilias Kokkoris

ΔΑΝΑΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Είμαι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησα με “λίαν καλώς” τον Ιούλιο του 2018.

Ανέκαθεν μου άρεσε ο κλάδος των επιστημών υγείας οπότε και η ενασχόληση μου μαζί του ήταν μονόδρομος.

Moto μου είναι ότι: “αν αγαπάς αυτό που κάνεις τότε θα είσαι και καλός επαγγελματίας”. Και το μόνο σίγουρο για μένα είναι ότι υπηρετώ την επιστήμη που διάλεξα με πολλή αγάπη. Για μένα ο κλάδος της Διατροφής μου δίνει την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου στον κόσμο και να τους συμβουλέψω ώστε να κάνω καλύτερη την ποιότητα ζωής τους.

Κατάφερα μεταξύ ελαχίστων αποφοίτων να τελειώσω τη σχολή μου σε 4 χρόνια και εκπόνησα την Πτυχιακή μου μελέτη με βαθμό “Άριστα” και με θέμα την Αξιολόγηση μεθόδων προσδιορισμού καροτενοειδών σε Μεσογειακά Τρόφιμα. Νιώθω ιδιαίτερα περήφανη που με το που τελείωσα τη σχολή κατάφερα απευθείας να δουλέψω σε ένα πολύ επιτυχημένο διαιτολογικό γραφείο καθώς και ως διαιτροφολόγος στο Σεφ Γιώργο Τσούλη αναλύοντας διατροφικά πάνω από 500 συνταγές. Πριν από αυτή την εμπειρία, εκπλήρωσα επιτυχώς την ετήσια Πρακτική μου Άσκηση σε φορείς όπως το Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς όπου ήρθα σε επαφή με πολύ δύσκολα και απαιτητικά περιστατικά, το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “WISE GREECE” . Έχω παρακολουθήσει μια πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων και συνεχίζω να ενημερώνομαι καθημερινά για τις νέες εξελίξεις στον χώρο της διατροφολογίας.

Φιλοσοφία μου είναι ότι κάνοντας Διατροφή προσέχω-εκτιμάω-αγαπάω τον εαυτό μου! Κι εγώ είμαι εδώ για να σας παρέχω όλες τις πολύτιμες συμβουλές για το πώς να πετύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα!

mentzelou ergo fitness

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ- ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Γυμναστής

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο. 

Διαθέτω πολυετή εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες και είμαι ειδικός σε θέματα ενδυνάμωσης, βελτίωσης τεχνικής και συναρμογής. 

Από το 2016 εργάζομαι σε Ακαδημία Ποδοσφαιρικού Σωματείου που αγωνίζεται στην Super League. 

Κατά το παρελθόν έχω αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στην Δ’ και Γ’ εθνική κατηγορία αντίστοιχα. 

ΣΤΟ ERGOFITNESS ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 

• οι εργομετρικές μετρήσεις νεαρών αθλητών και αθλητών γενικότερα 
• η αξιολόγηση τους, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σύμφωνα με τα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων 
• και τα σημεία προς βελτίωση.

giannis karamitsas

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στην Κολύμβηση και μεταπτυχιακές σπουδές με τίτλο Ψυχολογία της Άσκησης και του Αθλητισμού.

Στον επαγγελματικό τομέα εργάζομαι ως προπονητής κολύμβησης σε επίπεδο πρωταθλητισμού καθώς και σαν προπονητής ξηρής προπόνησης με στόχο την ενδυνάμωση και βελτιστοποίηση των αθλητών.

Παράλληλα σαν γυμναστής ασχολούμαι και με το κομμάτι του σύγχρονου fitness προς όλες τις ηλικίες και κατηγορίες (κινητικές δυσκολίες, μείωση λίπους, ενδυνάμωση κλπ).

Στο ergofitness Στόχος μου είναι:

  • Βελτιστοποίηση και ενδυνάμωση των αθλητών
  • επίτευξη και καθοδήγηση προσωπικών στόχων όσον αφορά το κομμάτι της γυμναστικής και της ξηρής προπόνησης:
    • μυϊκή ενδυνάμωση, κινητικότητα, ενδυνάμωση μετά από τραυματισμούς, μείωση λίπους, ανάπτυξη ψυχικής και σωματικής υγείας μέσα από τον αθλητισμό και τη γυμναστική.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΒΙΖΟΣ

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα τον αγωνιστικό αθλητισμό.

Συνέχισα την εκπαίδευση μου στον ιδιωτικό φορέα STUDIO ONE όπου και απέκτησα τα διπλώματα Group Resistance, Group Cardio/Step, Tae Box, Aqua Fitness και Power Cycling Training.

Επίσης, έχω πιστοποιηθεί με δίπλωμα ναυαγοσώστη και πρώτων βοηθειών.

Τα τελευταία χρόνια έχω εργαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αττικής και τα τελευταία δύο χρόνια έχω δημιουργήσει τα δικά μου εικονικά ομαδικά προγράμματα γυμναστικής όπου στελεχώνουν κάποια από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Ελλάδος.

Στο Εργομετρικό μέρος αφού αξιολογήσουμε τα επίπεδα φυσικής κατάστασης του ασκούμενου,

  • στοχεύουμε στη βέλτιστη απόδοση του
  • στην ευλυγισία του
  • στα ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά
  • στο βασικό μεταβολισμό
alevizos

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Personal Trainer

Τελείωσα την IAFA Weight Training School. 
Στη συνέχεια παρακολούθησα πληθώρα σεμιναρίων στο Personal Training. 

Έχω αποκτήσει εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία εργαζόμενος ως Personal Trainer αλλά και σε ολιγομελείς ομάδες, δουλεύοντας σε πολύ γνωστά γυμναστήρια της Αθήνας. 

ΣΤΟ ERGOFITNESS ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

 
• η βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης 
• η αύξηση της μυϊκής σου δύναμης 
• να γίνει η γυμναστική τρόπος ζωής σου, δουλεύοντας σύμφωνα πάντα με γνώμονα τις διεθνείς προδιαγραφές και τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων μετρήσεων στο χώρο μας.

alexandros koutromanos

Ζητήστε μία δωρεάν συνεδρία

Ελάτε στα γραφεία μας για μια πρώτη γνωριμία εκτίμησης και συμβουλευτικής